Cherish the champion
spirit.

Onze coaches staan midden in de praktijk, niet aan de zijlijn.

Je succes wordt niet gedefinieerd door een trofee. Het gaat over de obstakels die je overwint, training na training. Wat er in je hoofd beweegt, bepaalt wat er op het veld gebeurt. Echt succes, dat is blijven evolueren; weten wat je kan en erkennen wat je werkpunten zijn. Wij reiken je deze inzichten aan met een rijke variatie aan oefeningen en uitdagingen. De wil om te ontdekken waar je limieten liggen en de kracht om jezelf keer op keer te overtreffen, dat kenmerkt een kampioen.

Benieuwd naar ons aanbod en onze aanpak?

Bij Maluka Football bundelen we de liefde voor het spel en de passie voor het coachen. Als actieve sportmannen weten wij wat er nodig is om te groeien als voetballer. Dat terrein van 60 op 110 meter, dat is ons vakgebied. Onze cv’s staan vol FC’s of KV’s en – belangrijker nog – die ervaring en beleving brengen we ook over op onze spelers. Jongeren steunen en sterker maken, talent stimuleren en elke keer opnieuw die extra stap helpen zetten… Zo geven we een nieuwe generatie toptalent alle kansen.

Samen meer
kansen creëren?

Hier staat kwaliteit centraal. Zo leggen we de basis voor de persoonlijke progressie bij spelers én voor de groei van onze organisatie zelf. Iedereen die onze waarden deelt, is welkom om onze duurzame visie op voetbal te onderschrijven als betrokken of sympathiserende partner. Samen kunnen we nog meer kansen creëren voor tal van jonge, beloftevolle spelers. Samen kijken we voluit vooruit.

Onze filosofie in de praktijk

Hier op de Academy zet ik mijn eerste stappen, én panna’s!

Djibril, speler

Tof om te zien hoe die gasten ook na de training nog blijven gaan.

Bram, fan

Het mooiste wat de boys laten zien op het veld? Progressie.

Marcus, coach

Wij geloven dat talent enkel kan groeien met de juiste steun.

MDJ Sport, partner