Ready to bring
the energy to
Maluka Academy?

“Met meer uitdaging op het veld komt meer geloof in jezelf.”

Al jaren ondersteunt Maluka Football gedreven voetballers om betere atleten te worden. Onze gevarieerde methodes en oefeningen voor individuele profs en elite spelers vertalen we ook naar een aanbod op maat van grotere groepen. Deze lessen zijn gericht op jonge voetballers aan het begin van hun opleiding en lopen een heel seizoen lang. Welkom bij Maluka Academy.

Maluka Football staat bekend om een onberispelijke kwaliteit. Bij Maluka Academy trekken we die lijn uiteraard gewoon door. We bieden een complete aanpak met aandacht voor alle vaardigheden die cruciaal zijn in het moderne voetbal. Techniek, coördinatie, wendbaarheid, snelheid… Elk aspect telt. Naast de wekelijkse trainingen zijn er ook wedstrijden of tornooien voor de leden die zich elke keer bewijzen en zich maximaal inzetten.

Wie, waar en wanneer?

Het gaat om de juiste match

Hoewel we met grotere groepen werken, blijven de plaatsen beperkt. Daarom organiseren we 2 keer per jaar een testdag. Dan maken coaches en voetballers kennis met elkaar en dat helpt om de juiste ‘match’ te vinden.

Meld je hier aan
voor onze volgende testdag.

Tijdens onze sessies gaat het om de inzet van de spelers én om de energie van de coaches: sprint na sprint sneller, pass na pass scherper en stap voor stap beter. Om de leden van Maluka Academy optimaal bij te staan in hun progressie, stellen we duidelijke doelen. En die vertrekken van een bepaalde basis. Voor ons, als team van trainers, telt immers niet alleen onze eigen ervaring als sporter, ook als gidsende mentor hebben we ondertussen al de nodige bagage. We weten wat er nodig is voor een vlotte en succesvolle wisselwerking, vandaar dus die zorgvuldige selectie. Dankzij ons professionele netwerk verfijnen en vernieuwen we bovendien onze methodes en inzichten op permanente basis. Want ook als coach willen we evolueren, zodat we onze leden nog meer tools voor groei kunnen aanreiken.

Wil je graag meer weten over Maluka Academy?

Maluka Academy bedankt alle sponsors:
Camfil — 2B Connected — Field Sportswear

Ook interesse om samen te werken?
Een hart voor voetbal en de ambitie om onze jeugd te versterken?