Ready to bring
the energy to
 Maluka Academy?

Met meer uitdaging op het veld komt meer geloof in jezelf.

Al jaren ondersteunt Maluka Football gedreven voetballers om betere atleten te worden. Onze gevarieerde methodes en oefeningen voor individuele profs en elite spelers vertalen we ook naar een aanbod op maat van grotere groepen. Deze lessen zijn gericht op jonge voetballers aan het begin van hun opleiding en lopen een heel seizoen lang. Welkom bij Maluka Academy.

Maluka Football staat bekend om een onberispelijke kwaliteit. Bij Maluka Academy trekken we die lijn uiteraard gewoon door. We bieden een complete aanpak met aandacht voor alle vaardigheden die cruciaal zijn in het moderne voetbal. Techniek, coördinatie, wendbaarheid, snelheid… Elk aspect telt. Naast de wekelijkse trainingen zijn er ook wedstrijden of tornooien voor de leden die zich elke keer bewijzen en zich maximaal inzetten.

Wie, waar en wanneer?

Het gaat om de juiste match

Hoewel we met grotere groepen werken, blijven de plaatsen beperkt. Daarom organiseren we 2 keer per jaar een testdag. Dan maken coaches en voetballers kennis met elkaar en dat helpt om de juiste ‘match’ te vinden.

Meld je hier aan
voor onze volgende testdag.