Elke training opnieuw is een wedstrijd met jezelf. Klaar?

Academy
Hier verwelkomen we jonge spelers van U6 tot U12 – met of zonder club.

Waar de liefde voor voetbal ook ontstaan is, het proces om voetballer te worden begint pas echt bij Maluka Academy. Hier trainen we in groep en zetten we in op een vorming in de breedte, gestoeld op een zekere aanleg die al aanwezig is. Balbeheersing, coördinatie, passing, controle… Bij elke stap staat de directe interactie met onze coaches centraal. “Boum-boum-boum!”

Stage
Elke schoolvakantie organiseren we een groot kamp voor tientallen talenten.

Tijdens de schoolvakanties organiseren we telkens een stage van 5 halve dagen voor een grote groep jonge voetballers. Bij deze intensieve trainingen in groep ontwikkelen we niet alleen de individuele vaardigheden, maar werken we ook aan de teamgeest. Hier leer je van de coaches én van elkaar. Blijf verbeteren, sprong na sprong en kegel na kegel.

Elite
Beloftevolle en professionele voetballers bieden we individuele begeleiding.

Elke baltoets en sprint aan 100%, dat is het doel. Als jonge profspeler of gedreven belofte ben je uiteraard gretig om te blijven groeien. Tijdens of na het seizoen, met onze privé-sessies kan je elk moment benutten. Onze coaches kennen het klappen van de zweep en delen hun professionele ervaring en expertise in oefeningen op maat van je progressie.

Hier vind je antwoorden op de
vaakst gestelde vragen.

Kan iedereen deelnemen aan een training?

Wij werken met spelers vanaf 6 jaar.

Hoeveel kost een sessie?

Een groepstraining (met max. 5 spelers) kost 20 EUR per deelname. Spelers vanaf 10 jaar kunnen ook een individuele sessie boeken voor 30 EUR per keer.

Wat mag ik verwachten van een training?

Elke training focust op snelheid, techniek, intensiteit en coördinatie. Door bepaalde handelingen te herhalen in een brede variatie aan oefeningen, ontwikkelen we ‘perfecte’ vaardigheden.

Hoe kan ik deelnemen aan een sessie?

Inschrijven kan enkel met een bericht via WhatsApp (niet bellen). Je ontvangt dan een bevestiging, eveneens via WhatsApp. Als er geen plaatsen of sessies meer beschikbaar zijn, ontvang je geen reservering of bevestiging. Voor een vlotte werking en een optimale impact op de progressie van elke speler, houden we de plaatsen bewust beperkt.

Is Maluka Football een voetbalclub?

Neen, Maluka Football biedt enkel extra trainingen aan voor spelers – niet voor teams – die zich willen ontwikkelen in elk aspect van het voetbal. Onze aanpak is complementair met het aanbod van je club.

Wat als ik wil annuleren of niet naar de training kan komen?

Als een speler niet aanwezig kan zijn, vragen we wel om 24 uur op voorhand te annuleren. Dat kan met een bericht via WhatsApp (niet bellen). In onze organisatie proberen we zo flexibel mogelijk in te spelen op veranderende omstandigheden, maar we moeten er ook over waken dat de continuïteit van onze werking gegarandeerd blijft. Bij een laattijdige annulering of onaangekondigde afwezigheid zal de trainingssessie alsnog worden aangerekend.

Waar en wanneer vinden de trainingen plaats?

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
16u00-18u00 14u00-17u00 16u00-18u00 Afhankelijk van beschikbaarheid*
Sportpark Groot Schijn

 

*Opgelet: dit schema kan op elk moment wijzigen. Voor de meest recente informatie verwijzen we je graag naar onze kanalen op Instagram en Facebook.

Hoelang duurt een training?

Een sessie duurt ongeveer 60 à 75 minuten.

Wanneer kan ik een 1-op-1 sessie boeken?

Voor deze intensieve, individuele trainingen focussen we ons momenteel vooral op schoolvakanties en woensdagvoormiddagen (voor 13u). Maar in onderling overleg kunnen we ook buiten deze vaste momenten een afspraak vastleggen.